Η ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ!!

Acquablue Apartments

Τα Acquablue Apartments βρίσκονται σε απόσταση 100m από το κέντρο της Καλλιθέας και 300m από την παραλία. Επίσης, στην περιοχή μπορείτε να βρείτε σε απόσταση λιγότερη των 50m super market και φαρμακείο. Διαθέτει την ιδανική τοποθεσία αφού βρίσκεται κοντά σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος συνδυάζοντας την ησυχία και την ηρεμία της γειτονιάς κάτι που θα το διαπιστώσετε αμέσως μόλις μας επισκεφτείτε….

Καλλιθέα

Η Καλλιθέα είναι παραθαλάσσιο χωριό στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής και απέχει μόλις 85 χλμ. από τη Θεσσαλονίκη. Είναι ιδιαίτερα γνωστή για τις υπέροχες παραλίες με τα πεύκα, την χρυσαφένια αμμουδιά, τα γαλάζια και ρηχά νερά χαρακτηριστικά που την καθιστούν ιδανική για στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Δίπλα ακριβώς από την παραλία και κάτω από το λόφο μπορείτε να επισκεφτείτε έναν αρχαιολογικό χώρο, το ιερό του Διονύσου και των Νυμφών, τμήμα του ιερού του Άμμωνα Δία (Άμμων Ζευς) καθώς και η περιοχή του βωμού. Στο κέντρο της Καλλιθέας θα βρείτε την παλιά εκκλησία του Αγίου Παντελεήμονα [1865] με τις ενδιαφέρουσες τοιχογραφίες. Ενώ, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλλιθέα θα βρείτε την παλαιοχριστιανική εκκλησία του Σωλήνα που χρονολογείται τον 5ο αιώνα μ.Χ., όπου μπορείτε να θαυμάσετε, σε καλή κατάσταση αξιόλογα ψηφιδωτά δάπεδα με φυτικά και ζωϊκά θέματα. Χωρίς αμφιβολία η Καλλιθέα εκτός από τις όμορφες παραλίες και τους αρχαιολογικούς τόπους ενδιαφέροντος, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για την έντονη νυχτερινή ζωή που καλύπτει κάθε είδους διασκέδασης.

Δραστηριότητες

Για όλα τα στυλ διακοπών

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Μενού